Installatie OneDrive Client
  1. Indien deze is geïnstalleerd, verwijder de Onedrive app geïnstalleerd vanuit de Store
  2. Download en installeer OneDrive voor Mac
  3. Start OneDrive
  4. Log in met je Office 365 account
  5. Klik op de knop "Locatie van OneDrive-map kiezen"
  6. Selecteer waar je je OneDrive-map wilt plaatsen
  7. In het scherm "Bestanden uit uw OneDrive synchroniseren" kies je de mappen die je wilt synchroniseren
  8. In het scherm "Uw OneDrive is gereed" vink je de optie "Openen bij aanmelden zodat mijn bestanden automatisch worden gesynchroniseerd" aan zodat OneDrive automatisch gestart bij als je je aanmeld.

Na het volgen van deze stappen worden alleen je persoonlijke bestanden uit OneDrive gesynchroniseerd.
Volg onderstaande stappen als je ook bestanden van een Sharepoint site wilt synchroniseren.

Bestanden van een Sharepoint site synchroniseren
  1. Log in op https://www.office.com
  2. Klik op het Sharepoint icoon
  3. Klik op de site waarvan je de bestanden wilt synchroniseren
  4. Ga naar "Documenten"
  5. Klik op "Synchroniseren"
  6. Je krijgt nu de vraag of je OneDrive toestemming wilt geven voor deze actie, dit is geen probleem.
  7. Selecteer de mappen welke wilt synchroniseren en klik op "Synchronisatie starten"
De bestanden worden nu gesynchroniseert naar je OneDrive map.