Hieronder volgen de stappen om Microsoft Office te installeren.

Bent u op zoek naar een handleiding om Office te downloaden? Deze vind u hier.

1. Zoek het installatiebestand wat je hebt gedownload op en dubbelklik hierop.

2. Volg de stappen van de installatie, mogelijk wordt er bij een van de stappen om je wachtwoord gevraagd.

3. Wacht tot de installatie is voltooid.

4. Start een van Microsoft Office apps op vanuit Launchpad om het activatieproces te starten.

5. Je Microsoft Office apps zijn nu geïnstalleerd en klaar om te gebruiken.