In onderstaande beschrijving leggen we uit hoe je de Microsoft Office applicaties kunt downloaden in installeren.

Hiervoor heb je wel een licentie nodig waarbij de Microsoft Office applicaties zijn inbegrepen, bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

1. Ga naar portal.office.com en log in met uw account.

2. Rechts in beeld, boven de snelkoppelingen naar je apps vind je de snelkoppeling om Microsoft Office te downloaden. Klik hierop en selecteer de Office 365-apps.

3.  Als je Windows gebruikt vind je de handleiding voor de installatie hier.
     Als je een Mac gebruikt vind je de handleiding voor de installatie hier.